Dansk Live leverer kulturindsprøjtning til Solskinsøen

Arrangementer – 12 juni 2017

Dansk Live giver Solskinsøen en ordentlig kulturpolitisk vitamin-indsprøjtning under Folkemødet. 

Det sker i samarbejde med Stage of Arts - en sammenslutning af kulturorganisationer, der både tæller musikorganisationer såsom Dansk Artist Forbund, Roskilde Festival, Dansk Musiker Forbund, DJBFA, DPA, Musikforlæggerne, Dansk Kapelmesterforening, JazzDanmark, og Dansk Korforbund, men også Danske Bladtegnere, Billedkunstnernes Forbund, Dansk Kunstnerråd, og Dansk Skuespillerforbund.

Den mangfoldige kulturfamilie serverer kunstneriske debat-snacks hele Folkemødet igennem.

Souschef ved Dansk Live, Maren Astrup, udtaler:

"På Folkemødet har vi mulighed for at sætte kulturen på dagsordenen - og det er inspirerende, at vi kan samle aktører fra hele kulturlivet og behandle emner fra en anden vinkel.

Jeg glæder mig især til at høre om hvordan unge i stigende grad er med-skabere af kultur fremfor brugere - og til debatten om musikiværksætteri. Og så er De Danske Bladtegneres lille campingvogn super fin!"

Af highlights kan følgende på Politikens scene ved Gæstgiveren nævnes - Dansk Live er medafsender på dem alle:

- Torsdag kl. 16.30 sættes der fokus på kreative iværksættere, som bakser med at finde kapital. Mød dygtige ildsjæle og en fremtidsforsker under overskriften ’Når investorer og kreative ildsjæle clasher’. 

- Kønsbalancen tipper i kulturlivet, og fredag 16. juni kl. 11.30 spørges der i Gæstgiveren: ’Skal der flere kvinder på plakaten?’ 

- ’Hvem er fremtidens kulturbrugere?’ Det kan man blive klogere på lørdag 17. juni kl. 10.30, hvis man besøger Gæstgiveren. 

For de morgenfriske er der morgensang hos Politiken i Gæstgiveren både fredag og lørdag kl. 9.30-10.00 og ’Critical run – løb og debat’ med start i Danchells anlæg kl. 8.30 både lørdag og søndag. 

Vi glæder os til at møde jer på Bornholm, når vi sammen med Stage of Art tager kunst og kultur live!