Dansk Live hylder betydningsfulde ildsjæle på Årsmødet og præsenterer ny pris

Nyheder – 14 februar 2020

Lars 'Charlie' Mortensen fra Jelling Musikfestival modtager Dansk Lives Ærespris i 2019.

Dansk Live uddeler igen i år i Æresprisen, “Årets Gunnar” på årsmødet i april. Samtidig præsenteres den nye pris, Årets Nytænker, som medlemmer kan indstille en person, gruppe eller organisation til nu.

Dansk Lives ærespris, der internt går under navnet “Årets Gunnar” efter den første modtager, Gunnar Skytte fra Haze Over Haarum, gives til en livearrangør, der gennem en årrække har gjort en helt særlig indsats for livemusikken i Danmark. Til april uddeles som noget nyt også en pris dedikeret til nytænkende initiativtagere i livebranchen.

Årets Nytænker er et skulderklap til koncert- elle festivalarrangøren, der har sat tingene på spidsen eller taget initiativ til nye relevante formater, forretningsmodeller eller koncepter.

Årets Nytænker er en vandrepokal, og prismodtageren kan derfor prale med prisen i et år. Prisen kan gå til en medlemsorganisation, et individ eller en gruppe. Medlemmer af Dansk Live kan indstille det initiativ de synes fortjener at blive Årets Nytænker til en nominering frem til torsdag den 5. marts her: https://forms.gle/i2dmvnacuh8j7xjq5

Medlemmer af Dansk Live kan indstille kollegaer i branchen, såvel som sig selv.

De nominerede offentliggøres frem mod Dansk Lives Årsmøde og Generalforsamling, og prisen bliver uddelt sammen med Dansk Lives ærespris lørdag den 18. april på Årsmødet i Roskilde.

Læs mere og tilmeld dig Årsmødet her: www.tilmeld.dk/roskilde20