Dansk Live holder Årsmøde og Generalforsamling 2019 i Helsingør

Sammen med Kulturværftet inviterer Dansk Live til Årsmøde og generalforsamling 2019 – denne gang med Kronborg som baggrund i Helsingør!

Årsmødet finder sted fredag d. 5. april til lørdag d. 6. april 2019 på Kulturværftet og Toldkammeret i Helsingør, og med en smuttur lørdag over sundet til spillestedet The Tivoli i Helsingborg.


Vi har her på siden samlet lidt praktiske informationer omkring konferencen og glæder os til endnu engang at samle landets førende koncertarrangører for at udveksler erfaringer, netværke og videreudvikle livescenen.


Pris og tilmelding

En partout-billet inkl. forplejning koster 1.250 kr. Tilmeldingen er igen sat op, så man også kan vælge enkeltdage (fredag eller lørdag) og tilvælge forplejning hertil. Priser på enkeltdage og forplejning kan ses på tilmeldingssiden.

Man kan tilmelde sig årsmødet og på www.tilmeld.dk/helsingor19


Hotel

Til dem der ønsker, har i reserveret værelser, som kan tilvælges i forbindelse med tilmeldingen. Vil man selv finde overnatning, har vi listet og linket til en række muligheder i både Helesingør og Helsingborg på tilmeldingssiden.


Tilmeldingsfrister

Ønsker man at bestille overnatning gennem Dansk Live skal tilmeldingen ske senest mandag d. 4. marts 2019.

Tilmeldingen lukker endeligt for alle deltagere torsdag d. 28. marts 2019.Fokus og program

På årsmødet sætter vi fokus på ledelse, politik og strategisk udvikling i branchen. Indholdet vil således primært være målrettet ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer på spillesteder og festivaler. Til gengæld vil vi på efterårsseminaret give mere plads til udviklingen af relevante nøglefunktioner, som fx frivillighed, booking, sikkerhed, pr og kommunikation, salg osv. Vi håber at I vil tage godt imod disse ændringer.

Fredag giver vi plads til en kulturpolitisk debat og ser nærmere på Helsingør som kulturby. Lørdag går vi i dybden med strategi og ledelse og samler os desuden i grupper omkring regionale og honorarstøttede spillesteder samt festivaler.

Vi tager også et smut over sundet og besøger spillestedet The Tivoli i Helsingborg, hvor vi møder vores svenske kollegaer – så husk pas!

Programmet kan ses på tilmeldingsiden og vil løbende blive opdateret.

Netværksmøder for ledere og bestyrelsesmedlemmer

Som noget nyt vil vi fredag (inden programmet for alvor går i gang) invitere til to netværksmøder – ét for ledere af spillesteder og festivaler og ét for bestyrelsesmedlemmer og andre opdragsgivere mv.

Møderne vi i første omgang have fokus på opstart, hvor man kan hilse på hinanden og bringe nogle relevante emner og problemstillinger på banen til en videre drøftelse i kredsen. Vi håber at disse fokuserede netværksmøder kan bliv en fast tradition fremadrettet.

Ved tilmeldingen angiver man sin interesse for et af de to fora (eller hvis det ikke er relevant)


Generalforsamling

Årets generalforsamling ligger fredag aften og her har advokat Pernille Backhausen sagt ja til at styre slagets gang som dirigent. Mere information om generalforsamlingen følger senere. Det er muligt kun at tilmelde sig generalforsamlingen, hvis man ikke ønsker at deltage i det øvrige program. Der kan også tilkøbes separat middag hertil.


Registrering og betalingsmuligheder

Vi har sat tilmeldingen op, så der er mulighed for selv at ændre i tilmeldingen frem til den 4. marts. Ændringer kan den enkelte tilgå via fremsendte mail med ordrebekræftelsen. Det er derfor vigtigt at notere den enkeltes email-adresse korrekt.

I forbindelse med tilmeldingen vil det desuden være muligt både at betale med betalingskort, bankoverførsel og faktura (FI-Girokort).


Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen til et par spændende, inspirerende og festfyldte dage i Helsingør og Helsingborg!

De bedste hilsner fra Dansk Live