Deltagere udvalgt til Live Talent

Nyheder – 03 juli 2018

Ansøgningsfristen for Live Talent er ovre, og vi har fundet de 20 personer, som skal deltage i livemusikbranche-forløbet til efteråret. 

Det var et alsidigt og velkvalificeret ansøgerfelt fra hele landet og af blandet køn og alder, og det stærke felt gjorde udvælgelsesprocessen langt sværere end forventet. Sammen med vores advisory board blev de 20 deltagere til Live Talent-holdet valgt.

Advisory boardet består af promoter ved ICO Concerts Alvaro Urquizu, uddannelses - og kønssociolog Cecilie Nørgaard, administrerende direktør for Tønder Festival Kirstine Uhrbrand, redaktør og tekstforfatter ved Space10 Polina Bachlakova samt daglig leder ved spillestedet Alice Piet Breinholm.Repræsentanter fra hele landet samt hele livesektoren 

Vi ser frem til at byde velkommen til de udvalgte deltagere, der kommer fra forskellige steder i livebranchen. Det er unge mennesker, der er engageret ved festivaler, spillesteder og koncerter i hele Danmark samt er aktive på pladeselskaber og i diverse arrangørnetværk. Holdet består af 9 drenge og 11 piger fra blandt andet Odense, Vejle, Aarhus, København, Rønne, Vordingborg og Aabenraa.

Kulturforeningen Aarhus Volume under Spot Festival 2018. Foto: Johan Adrian Buus

Indsigt i branchen og et stærkt fællesskab 

På forløbet, som giver en introduktion til livebranchen, skal deltagerne blandt andet besøge Tønder Festival og høre om festivalproduktion, atmosfære og sikkerhedsarbejdet. De skal besøge det levende musikmiljø i Aarhus omkring spillestedet Radar, kulturforeningen Aarhus Volume, Det Turkise Telt og møde nogle af de nye arrangører, der tegner byens vibrante musikscene. De vil få indblik i spillesteder og festivaler, eventøkonomi og partnerskaber, kuratering og programlægning af musikprofil - og så vil de naturligvis få et stærkt netværk i branchen og et fællesskab som rækker langt ud over programmet. 

Vi glæder os afsindigt til at møde alle deltagerne og besøge de gode steder og branchefolk rundt omkring i den danske livesektor. 


Læs mere om indholdet her - og følg med på Dansk Lives platforme for mere info.