Årsmøde og Generalforsamling 2018

Arrangementer – 20 december 2017

20. & 21. april 2018 afholder Dansk Live det traditionsrige Årsmøde og foreningens årlige Generalforsamling - denne gang i Esbjerg. Her sætter vi fokus på livemusikken i regionen og gør plads til en række spændende dialoger og relevante erfaringsudvekslinger koncertarrangørerne imellem. Dansk Líve skal desuden vælge ny formand på generalforsamlingen. 

 

Tid: fredag d. 20. & lørdag d. 21. april 2018

Sted: Tobakken, Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg

Pris: 1.050 kr. frem til den 20. marts 2018. Derefter 1.495 kr.  

Tilmelding: www.tilmeld.dk/Esbjerg2018 Årsmøde 2018

På årsmødet mødes Dansk Lives medlemmer til en dag med relevante input, unikke netværksmuligheder og en festlig stemning. Med en blanding af fælles keynotes-oplæg og en række sideløbende spor sætter vi fokus på det, som rør sig i branchen og giver samtidig mulighed for at gå i dybden med spændende og relevante emner som fx frivillighed, booking, PR, bæredygtighed, sikkerhed, myndighedsdialog, tilgængelighed, økonomistyring, partnerskaber, politik osv. På den måde ønsker vi at Årsmødet vil være relevant for rigtig mange nøglepersoner blandt medlemmerne.


Generalforsamling

Aftenen før Årsmødet afholdes den årlige generalforsamling. Generalforsamlingen finder sted fra kl. 18-22 og undervejs holder vi en pause, hvor der vil serveres middag. På generalforsamlingen fremlægger bestyrelsens beretning for året sammen med årsrapporten. Der orienteres desuden om budget for det kommende år og kontingentet fastlægges.

Valg af ny formand

Endelig skal der vælges en ny formand samt repræsentanter og suppleanter til bestyrelsen. Dansk Lives nuværende formand Poul Martin Bonde har meddelt, at han ikke genopstiller til formandsposten. Derfor, hvis du har et godt bud på en kandidat eller spørgsmål til valg af formand eller til bestyrelsen, så er du velkommen til at kontakte sekretariatet.


Lidt praktisk info

Overnatning

Du kan enten booke dit hotel ifm. tilmelding eller du kan selv finde overnatningsmuligheder. Dansk Live har reserveret værelser på Hotel Britannia og Scandic Olympic (enkeltværelse koster ca. 900-925 kr. og dobbeltværelse ca. 1.000-1.025 kr. pr. nat, inkl. morgenmad). Hvis du selv ønsker at reservere et værelse ligger Cabinn Esbjerg i nærheden af Tobakken ellers ligger Danhostel Esbjerg ca. 35 minutters gang fra Tobakken.

Inkluderet i prisen

Prisen for Generalforsamling og Årsmødet inkluderer: 2 middage, frokost og løbende forplejning med vand, the, kaffe og kage. Der vil være bordvin, men øvrige drikkevare skal selv tilkøbes. der kan udstedes købekort til de enkelte medlemmer. 

Frivillig

Ønsker du at deltage i konferencen som frivillig til hjælp med afvikling mv. så kontakt sekretariatet på sekretariat@dansklive.dk for at høre mere.

Program

Programmet og anden relevant information vil løbende blive opdateret på tilmeldingsiden som du finder på www.tilmeld.dk/Esbjerg2018


Vi glæder os til at se jer til to supergode dage i april.

 

Bedste hilsner

Dansk Live