Årsmøde og generalforsamling 2017​

Arrangementer – 21 februar 2017

Turning Tables på Roskilde Festival i 2016.

Omkring 150 repræsentanter fra spillesteder og festivaler i hele Danmark, mødes i Randers, når Dansk Live afholder Årsmøde 2017, den 16. og 17. marts, i Turbinen og Værket.

Generalforsamling, spændende indhold og debat med kant 

Torsdag den 16. marts har Dansk Live sin årlige generalforsamling. Her er det muligt for medlemmer af organisationen, at stille op til eller vælge den kommende bestyrelse for den nye periode.

Fredag byder det årlige møde og samlingspunkt for medlemmer på et program med debat og spændende indhold: vi skal høre om den sociale virksomhed, Turning Tables, som bruger musik, DJ-kultur og film, som redskab til at give unge udsatte som fx flygtninge en stemme.

Årsmødet byder også på debat om stoffer på festivaler, keynote speak fra Mark Davyd fra den engelske organisation Music Venue Trust. Sophie Crosby vil give indblik i Ticketmasters brug af data om billetkøbere, mens Suzanne Bull fra Attitude is Everything vil fortælle om de gode eksempler på tilgængelighed på festivaler og spillesteder, som organisationen har været på forkant med i England, hvor over 100 livearrangører er med i ordningen.

Netværk og videndeling blandt 150 livearrangører 

Derudover vil der blive tid til at drøfte temaer som diversitet i musikbranchen, kommunalvalg og musikkens rolle heri, frivillighed og netværk og videndeling blandt Dansk Lives mange medlemmer, som også tæller faggrupper som teknik, bookere, frivillige,  PR og marketing, grej mv.

Følg med her, for løbende opdateringer og historier fra Dans Lives årsmøde i 2017.